Pamje të ashpra nga shpëtimi i një njeriu nga vrima thithëse e rërës! (Video)

Rera

Dikur ngjante me mit, kishim dëgjuar por kurrë nuk kishim parë dipka të ngjashme!

Kështu dhe reporteri i National Geographic i cili nuk hezitoi të provonte një nga vrimat thithëse të rërës, të cilat janë të rrezikshme për jetën!

Në zonën ku ato ndodhen nuk lejohet plazhi dhe ndalohet dhe peshimi, pasi rrezikojnë pushuesit apo peshkatarët nga thithja e këtyre gropave që në plan të parë të duken gjëra normale, por që janë shumë të rrezikshme dhe mashtruese!/lajmeonline.eu/