(PAMJE SHQETËSUESE) PUBLIKOHET VIDEO NGA RRËZIMI I AVIONIT ME FUTBOLLISTËT

loading...

pamje

loading...
Në internet është paraqitur një video nga momenti i rrëzimit të avionit me futbollistët brazilian, Sipas të dhënave të fundit nga mediat botërore, vetë 13 persona kanë mbijetuar. Në avionin ka pasur 72 futbollistë dhe nëntë anëtarë të ekuipazhit.

loading...