Pamje shokuese: Xhihadistët vrasin një person me eksploziv në qafë (Video/Foto)


Pjesëtarët e ISIS përsëri shokojnë. Ata kanë prezantuar një incizim të vrasjes së gjashtë personave në Faluxha.
Viktimat ishin akuzuar për spiunazh dhe dhënien e informatave sekrete qeverisë irakiane. Një nga viktimat është vrarë me eksploziv që i ishte lidhur në qafë.

Një nga të vrarët Mohamed Mahmud Dajhi, që punon në spitalin në Faluxha dhe ekzekutuesit në incizim konsiderojnë se ka shfrytëzuar pozitën e tij që ti dërgojë informata ministrisë së brendshme irakiane.
qaq