Pamje shokuese: Lindja e fëmijëve me tre këmbë, me dy koka, janë rezultat i luftimeve në Irak – VIDEO

irak_1


Përpos viktimave të shumta që pësuan nga luftimet në Irak, kjo luftë ka lënë edhe pasoja të tmerrshme në shëndetin dhe jetën me të cilën ballafaqohen banorët irakian, sidomos ata që banojnë në vendet e bombarduara. Video filmimet në vazhdim tregon filmime që shokuan tërë botën.