Pamje kur helikopteri puçist sulmon civilët në rrugë e Turqisë (Video)

Tan2016-7-16_0187455_0-620x350Në rrjetet sociale është publikuar një video ku shihet se si një helikopter ushtarak gjuan mbi civilët e pambrojtur, teksa ata tentojnë të ikin dhe të mbrohen.
Pasi ushtria turke është në tentativë për të marrë kontrollin e shteti, shumë qytetarë turk kanë dalë rrugëve të Turqisë për të kundërshtuar këtë veprim.
Në rrjetet sociale është publikuar një video ku shihet se si një helikopter ushtarak gjuan mbi civilët e pambrojtur, teksa ata tentojnë të ikin dhe të mbrohen.
Po ashtu, rreth orës 24 janë dëgjuar edhe disa shpërthime në Ankara.
Ushtria turke ka deklaruar se ka marr kontrollin e mbi disa institucione të rëndësishme të vendit dhe nuk do të ndalet deri sa ta marr gjithë shtetin në duar e saj.