Pamje ekskluzive nga lufta në Kosovë(VIDEO)


Gjatë luftës së fundit në Kosovë, forcat paramilitare serbe kishin dëbuar popullatën nga shtepitë e trojet e tyre. Shumica e këtyre njerzve të pafajshëm ishin detyruar të marrin rrugën për në Shqipëri e Maqedoni e plot prej tyre gjetën strehim edhe nëpër male transmeton parrotlla.net
Shikoni këto momente dramatike të njerzve tanë! Shikoni se çka ka vuajtur ky popull, dhe shikoni se sa tallja po bëhët sot në emrin e tijë! Shikoni vuajtjet e këtij populli, dhe gjykoni vet se sa shumë kemi harruar, dhe sa shumë e kemi përdhosur atë vuajtje…
Në videon e më poshtme, mund të shihni disa pamje ekskluzive të shkëputura nga arkivi i redaksisë Pa Rrotlla, ku shihen popullata e tmerruar nga lufta, të cilët janë zhvendosur nga shtëpitë e tyre./parrotlla.net
lufta