Paltrow: Vendimi më i mirë që kam marrë në jetë është martesa me burrin tim

regGwyneth Paltrow ka folur për martesën e saj me Chris Martin (vokalistin e Coldplay) dhe është shprehur se vendimi për tu martuar ka qenë më i miri që ka marrë ndonjëherë.

Në një intervistë për revistën ‘Good Housekeeping’, aktorja hollivudiane tha: “Vendimi më i mirë që kam marrë në jetë është martesa me burrin tim.”

Ndërsa kur u pyet për arritjen më të madhe në jetë, 40-vjeçarja deklaroi: “Dy fëmijët e mi janë suksesi më i madh. Po e shijoj shumë rritjen e tyre.”

reg_1024.GwynethPaltrow.ChrisMartin.jlc.102512