Pak pika limon në flokë, efekti është i paparë

limon3-620x330 (1)
Nga limoni nuk hidhet asgjë. Dihet që përveç lëngut edhe lëkura mund të përdoret në mënyra alternative. Është një produkt që ndihmon për pastrim dhe jo vetëm.
Të shumta janë edhe vetitë estetike të tij. Duke aplikuar disa pika lëng limoni në rrënjën e flokëve, luftohet zbokthi. Përsëriteni këtë veprim një herë në javë.
Gjithashtu lëngu i limonit i përzier me vaj kokosi, bëhet një maskë shumë e mirë për çeljen e ngjyrës së flokëve. Mjafton ta mbani 15 minuta dhe më tej shpëlajini flokët normalisht