Pajtohen Angelina Jolie dhe Brad Pitt, kjo është ajo çfarë ndodhi

Aktorë të shkëlqyer të cilët e kthyen marrëdhënien e tyre në film. Tashmë është mësuar se Angelina Jolie dhe Brad Pitt janë ribashkuar.

Ata janë takuar në shtëpinë e një mikut të tyre të përbashkët jashtë kamerave, i cili ka rrëfyer gjithçka.

Ian Harper, biografi i çiftit e ka përshkuar skenën shumë prekëse dhe të dy ata u përlotën ndërkohë që ranë në krahët e njëri-tjetrit.

Kjo ishte një fazë e shkuar tashmë në lidhjen e tyre pasi ata kanë vendosur t’ia nisin gjithçkaje nga fillimi.

10 muaj të ndarë, çifti ka vendosur ta çojë marrëdhënien e tyre në rrugën e duhur…

Angelina Jolie and Brad Pitt