“Pajtesa e Hamdisë” ka një talent të jashtëzakonshëm (Video)


Fiona Gllavica e njohur tashmë për publikun si “gruaja e Hamdis” sipas rolit që ka ajo në serialin ‘Çka ka shpija’ ka një talent të jashtëzakonshëm.
Ajo përveç që është një aktore e mrekullueshme dhe ka arritur shumë shpejtë të fitoj zemrat e publikut ka edhe një talent tjetër të jashtëzakonshëm, përcjell lajmi.net
Gllavica, e ftuar në emisionin ‘Natën me Fatmir Spahiu’, ka shfaqur talentin e saj.
Ajo me zërin e saj imiton në mënyrë identike të qajturit dhe buzëqeshjen e një foshnje, kështu ajo ka mahnitur të gjithë dhe ka marrur duartrokitje pafundësisht./lajmi.net
Video nga minuta 33:45
video