Pacienti me kancer vret me thikë doktorin që e shëroi (Video)

Një pacient me kancer ka qëlluar për vdekje me thikë doktorin e tij në korridorin e një spitali në Rusi.Dr. Igor Tyulenev po ecte në korridorin e spitalit, kur përballë tij shfaqet pacienti duke ecur me shumë qetësi dhe papritmas e godet me thikë në gjoks. Mjeku bie në stolat e vendosur në klinikën e tij në qytetin arktik të Murmanskut. Më pas arrin të largohet me forcë nga sulmuesi i tij dhe shihet në video duke kërkuar ndihmë. Kolegët e Dr. Tyulenev thanë se ishte plagosur rëndë dhe vdiq shpejt pas goditjes së tmerrshme, pavarësisht përpjekjes së kolegëve të tij për ti shpëtuar jetën.Sipas raportimeve paraprake mendohet se pacienti 67-vjeçari nuk e besoi mjekun e tij Dr. Tyulenev kur i tha se nuk kishte me kancer dhe se ishte shëruar plotësisht.
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

Video Link