Pacienti i sëmurë me kancer vdes gjatë emisionit (VIDEO)

mqdefault

Në videon e mësipërme mund të shihni një intervistë televizive ku i ftuar është një i sëmurë me kancer dhe bashkëshortja e tij.

Pas disa minutash, drejtuesit e emisionit derisa bisedojnë me gruan e tij, shohin që i sëmuri me kancer ndërroi jetë.

Kjo është ajo që duket në video, ndërsa e vërteta është se kjo është një video parodike për të ironizuar emisionet e ndryshme.

Më e keqja është se edhe disa gazeta shqiptare e kanë publikuar këtë video në faqet e tyre në internet, duke e treguar si ngjarje të vërtetë.