Pa “burrin” në krah të një tjetre në rrugë, fierakes i bie të fikët dhe kur përmendet i bën gjëmën

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një fshat të Fierit teksa është rrëfyer nga një korrespondent i emisionit të mëngjesit “Aldo Morning Show”.Sipas djalit, një vajzë ka parë në rrugë një djalë që ngjasonte shumë me bashkëshortin e saj në krah të një gruaje tjetër dhe në këtë moment i ka rënë të fikët. Ajo është konfliktuar fizikisht me këtë grua dhe e ka kërcënuar.Në fakt djali që ngjante me bashkëshortin e saj, e kishte nënë gruan me të cilën kjo vajzë ishte konfliktuar.Në një fshat në Fier ka ardhur një familje për të jetuar, të cilët para 4 vitesh kishin shkuar në emigrim në Greqi. Këtë radhë ka ardhur vetëm gruaja me djalin pasi ishte ndarë nga burri.Një tjetër grua nga fshati që ka parë djalin është tronditur dhe i ka rënë të fikët pasi djali i ngjante bashkëshortit të saj. Aty janë mbledhur të gjitha gratë e fshatit, kur ajo është qetësuar ka debatuar me gruan që sapo ishte kthyer nga emigracioni. Pas sherrit gruaja është larguar nga fshati. Djali i saj ngjante fiks si bashkëshorti i gruas tjetër”, tha gazetari.
Shikoni videon me poshte

Video