P Diddy, Hip-Hop artisti më i pasur në botë

85248200_06362300Sean ‘Diddy’ Combs kryeson listën e përvjetshme të ‘Forbes’ si hip-hop artisti më i pasur në botë.. përsëri.

‘Forbes’ ka lansuar listën e pervjetshme të hip-hop arstistëve më të pasur dhe për të dytin vit me radhë kryeson Sean Combs ose i njohur si ‘P Diddy’, me plot 700milionë dollarë.
Kështu Diddy lë Dr. Dre me ‘Beats By Dre’ në vendin e dytë dhe shefin e labelit ‘Roc Nation’ në të tretin.
Që nga lista e lansuar në vitin 20017, Diddy bashkë me Jay Z dhe 50 Cent kanë qenë gjithmonë në top pesëshe bashkë edhe me Dr. Dre, duke u vizituar herë pas here edhe nga Kanye West, Aakon dhe Lil Wayne.
Top 5 fituesit e këtij viti janë:
1. Sean “Diddy” Combs ($700 milionë)
2. Andre “Dr. Dre” Young ($550 milionë)
3. Shawn “Jay Z” Carter ($520 milionë)
4. Bryan “Birdman” Williams ($160 milionë)
5. Curtis “50 Cent” Jackson ($140 milionë)