“Ozani”, një bukuri të tillë e ka trashëguar nga nëna e tij, shikoni sa e bukur është ajo(Foto)

“Ozani”, një bukuri të tillë e ka trashëguar nga nëna e tij, ata janë copy-paste (Foto)
Ozani me rolin e tij në serialin ‘Paramparca’ është një prej aktorëve më të pëlyqer nga femrat, për shkak të pamjes së tij, përcjell ORAinfo.Burak Tozkoparan ka një dashuri të veçantë për nënën e tij, i cili nuk nguron ta shfaq në public.Ajo është e mbuluar dhe duket se i ka trashëguar gjithë tiparet e saj të fytyrës tek Buraku.
Në këtë foto shihet kjo ngjashmëri e madhe mes këtyre dyve. Ate mund ta gjeni