Organet që rrezikojnë të sëmuren nga Coca-Cola (Foto)

a2d776612246d598c744792a62711a11-l

COCA-COLA është një pije me përdorim shumë vjeçar, por cilësia e saj është ndër më të diskutuarat nga mjekët.

E diskutimi për përdorimin apo jo të kësaj pijeje nëse sheh improvizimin e logos të punuar nga artisti, Fabio Panto, nuk vlen të vijojë. Përmes këtyre fotove autori tregon me detaje se sa organe mund të dëmtohen nga përdorimi i Coca-Colës.

Parë me sytë e Fabio Pantos logoja e përcjellë nga ai është plot organe apo pjesë të trupit, sy, lëkurë, zorrë, pankreas, stomak, tru, zemër deri dhe kocka.

coc_1453988671-6458931

cocor_1453988676-2115861