Opss Dhëndri e nxjerr nusen me dhunë nga vetura kur ta kuptoni arsyen, do habiteni (Video)

Burri i njohur vetëm me mbiemrin Li, i ka befasuar të pranishmit në Sichuan të Kinës, kur e ka nxjerr nusen dhunshëm nga vetura.
Ende nuk dihen arsyet, por besohet se ai është nervozuar sepse ajo kishte shpenzuar afro 30 mijë euro për ceremoni, pa dijeninë e tij.
Mirëpo, të tjerët shkojnë edhe më larg duke thënë se ajo ka fjetur me ish-të dashurin një natë më parë dhe i ka treguar derisa po udhëtonin.
Ngjarja është publikuar edhe nga mediat që kanë shkruar se nusja ka fëmijë me një tjetër, ndërsa bashkëshorti saj i ri nuk e dinte që ekzistonin, prandaj veproi në këtë mënyrë.Per me shume shiko videon me poshte!

Dhëndri