Oops,edhe një tjetër çift flenë në të njëjtin krevat

bc88fc26-7ed2-4f4b-8f63-30528d8e8bbb---0-Banorët fillojnë të zgjohen një edhe nga një, pas ndezjes së dritave dhe muzikës në sfond nga Vëllai i madh, që si zakonisht sjell zgjimin e banorëve.

I pari zgjohet Xhimi, i cili çuditet kur sapo hap sytë shikon Jonildën në krevatin e Arsimit, ku për një çast mendon se ishte vërtet Arsimi e më pas qesh me vete. Më pas ai shikon që Olta e ka kaluar natën në krevatin e Ilirit dhe për këtë fillon ta ngacmojë vajzën, ndërkohë që Olta thotë se nuk ka asgjë të keqe, pasi ajo thjesht ka fjetur me të.