Oltisari 2 vjeçar ka nevojë për ndihmë, vuan nga një lëndim në tru


Oltisar Demaj 2 vjeçar, nga Fshati Koretin të Kamenicës ka nevojë për trajtim jashtë vendit kryesisht në Itali. Oltisari ka një lëndim në tru dhe për trajtim jashtë vendit i duhen ( 10 mijë euro ). Familja e tij është duke bërë apel për ndihë.
Ky është apeli i familjes së fëmijës

Apel për ndihmë

Oltisar Demaj 2 vjeçar , nga Fshati Koretin të Kamenicës ka nevojë për trajtim jashtë vendit kryesisht në Itali Oltisari ka një lëndim në tru dhe për trajtim jashtë vendit i duhen ( 10 mijë euro ) andaj vllezër dhe motra , ti dalim ne në ndihme këti engjulli.

Parat mund ti transferoni në këtë gjirollogari në Raiffeisen Bank dhe për kontakt mund të kontaktoni me babain e Oltisarit Fatlind Demaj .

Nr për kontakt: 045-520-754

Presim ndihmen tuaj Xhirollogaria 1501090003546490 Sëift code RBKOXKPR
o1