Olta Xhaçka çudit me transparencën, i duken të brendshmet


Deputetja Olta Xhaçka, u shfaq në publik në një event jashtë politikës, në sfilatën e veshjeve e koleksionit alta moda, që stilistja italiane Giada Curti organizoi në rezidencën e ambasadorit italian në Tiranë.

Dukej se Xhaçka nuk ka ndryshuar shumë tani që është bërë nënë, por ajo që na bëri përshtypje ishte veshja e saj. Fustani blu që kishte veshur për këtë rast është shumë transparent, sa i nxjerr në pah komplet linjat dhe të brendshmet.

Nuk e dimë nëse kjo është një zgjedhje apo pakujdesi e Xhaçkës me fustanin, që duket serioz në pamje të parë, por aspak ashtu përsa i përket transparencës. Deputetja 36 vjeçare u bë nënë e vajzës Hana më 14 shkurt të vitit të kaluar. /story.al
1a