Olta vjen këtë herë e gjitha lakuriq (FOTO 18+)

Edhe Olta duket se e ka prekur fundin, ajo nuk ka ndërmend të ndalet edhe pse duhet t’i heq të gjitha.

Shqiptarja Olta Goci, po njihet anekënd botës për format e pa çmuara dhe lakuriqsin që e karakterizon.

Olta, ka disa javë që është një ndër femrat më të lakmuara shqiptare, sa i përket linjave trupore me bikini.

Ndërsa sot, ajo e ka thyer këtë tabu dhe është shfaqur tërësisht nudo, ku ka një trup mrekullisht të paparë.

Shikoni fotot dhe përshpërisni, “Olta Goci, mos na shty në mëkat!”

olta21-150x150Untitled18-150x150olta3-150x150olta1-150x150lta-150x150olta15-501x478