Objektet misterioze që vizitojnë Tokën

nasa_313118

 

 

Në videon mëposhtme do të shikoni shumë objekte të paidentifikuar fluturimi, të cilat kanë vënë vërtet në dilemë NASA-n pasi nuk mund të jap një shpjegim konkret për to!

Këto objekte hyjnë dhe dalin nga orbita e Tokës në çdo kënd dhe me çdo formë, pra kanë një trajektore të ç’rregullt gjë që bie ndesh me mënyrën e fluturimit të teknologjisë njerëzore!

Pamjet janë regjistruar nga kamerat e Stacionit Kombëtar të Hapësirës dhe janë origjinale. Është pikërisht origjinalitetit i këtyre pamjeve që ka venë në “bela” Agjencinë Amerikane të Hapësirës.