Objekt misterioz pak çaste para betimit te Obames (Video)

Nje objekt fluturimi i paidentifikuar shfaqet nga askund mbi monumentin e njohur te obeliskut ne Uashington dhe zhduket pas disa sekondave. Objekti i mistershem fillimisht ngjasonte me dy drita-prozhektor, por para se te zhdukej papritur, mori forme te rrumbullaket, pra te nje unaze ngjyre blu.
Megjithate, me e çuditshmja eshte se ky objekt u filmua, apo thene ne gjuhen e zakonshme, u “kap” nga kanali i madh Fox News pikerisht mbremjen kur Presidenti Amerikan Barack Obama do te betohej per heren e dyte ne postin me te larte te shtetit me te fuqishem te botes.
Ishte vertet nje UFO –Objekt Fluturimi i paidentifikuar- apo mos valle nje avion i teknologjise se larte pa pilot?
Konkluzionet tuajat!