Obama e ‘ruan’ gruan e tij

Barack Obama u kujdes që Zonjës së parë Michelle Obama të mos nxirrte era gjë në shesh.
Era po i merrte fundin dhe ajo rrezikonte që të jepte një shfaqje për fotografët, ndërkohë që hipte në airoplan.
Por Obama vendosi dorën në të pasmet e saj, duke mos lejuar që Michelle te ndjehet keq më pas.