Nxjerr një larvë nga vrima, por tmerrohet nga ajo që del (Video)

Ky është momenti i tmerrshëm kur një person tenton të nxjerrë një larvë të çuditshme nga një vrimë, por shokohet nga ajo që del më pas.

Një merimangë gjigande del prej andej, duke e terrorizuar.

Video është hedhur në FB nga Larry Williams dhe është shikuar mbi 8 milionë herë brenda 24 orësh.Nxjerr një larvë nga vrima, por tmerrohet nga ajo që del (Video)