Nxjerr në pah linjat mahnitëse (Foto)

Ajo ka punuar shumë për ta mbajtur trupin e saj në formë të mirë, dhe tani Laura Dundovic është e gatshme për t’i treguar gjithë botës për linjat e saj që ka arritur.

Të shtunën ajo ka publikuar disa imazhe në Instragram me figurën e saj për ta pasur zili. E veshur me bikini ajo ka kaluar një kohë në pushimet e saj, në pishinien Balinese.

Dhe tani pas një pauze ajo ka publikuar disa imazhe të saj në Sydney, duke shkruar se “A mund të qëndroj këtu përgjithmonë”./BS