Nxënësja shkon vonë në shkollë, ja çfarë i bën mësuesja (VIDEO)

1-274-615x330

Një mësuese u pezullua pasi e detyroi një nxënëse të mbante një karrige të rëndë mbi kokë si ndëshkim për faktin se ajo kishte shkuar vonë në klasë.
Incidenti ndodhi në Kazakistan.
Në sfond të videos dëgjohet mësuesja, e cila thotë se kushdo që nuk ka bërë detyrat e shtëpisë, do marrë të njëjtin ndëshkim.
Mësuesja e mbrojti veprimin e saj, duke thënë se ajo vonohej vazhdimisht, nuk bënte detyrat dhe nuk studionte në klasë.
Prindërit e vajzës nuk kanë ngritur padi ndaj saj