Nxënësit i bëjnë ‘zbor’ mësuesit: O njish, o presor kthe përgjigje, o by… (Video)


Një video me përmbajtje të rëndë, ku disa nxënës që mesa duket janë arsimit 9 vjeçar, i drejtohen mësuesit të tyre me fjalë dhe etiketime të rënda. Në fakt nuk në mëndje të vijnë ato raste kur mësuesi ushtron dhunë ndaj nxënësve dhe të gjithë i kundërvihen dhe ‘kryqëzojnë’ në komente e të shara mësuesin, ndërsa në këtë vide duket shembulli tjetër. Një mësues që shpjegon me libër në dorë dhe disa nxënës që e regjistrojnë me telefon duke e fyer rëndë.