Nxënësit e gjimnazit Sami Frashëri në Prishtinë shkojnë me armë në shkollë (VIDEO)


Me prokurorë patën punë edhe dy nxënës të mitur të gjimnazit Sami Frashëri. Të martën atyre u ishin zënë armë zjarri në klasën 10/5, njofton Klan Kosova.

Dikush nga nxënësit e tjerë i kishte pa revolet dhe kishte njoftuar drejtorin Ilmi Reçica.

Armët nuk ishin të mbushura, megjithatë nxënësit ishin shqetësuar. E për këtë drejtori nuk i bënë fajtor vetëm fëmijët që posedonin revole.
plagosja-arma