Nusja qëllohet me vezë, i prishin dasmën deputetes (Video)

Qindra vetë ishin mbledhur përpara kishës ku politikania e re lidhi kurorë në një ceremoni luksoze në të cilën ishte edhe një pjesë e mirë e elitës politike të vendit.
Por me të dalë prej andej, njerëzit e qëlluan me vezë.
Barros i akuzoi protestuesit e krahut të majtë se akuzuan verbalisht dhe fizikisht me të ftuarit për shkak të mbështetjes që familja e saj i jep Presidentit Michel Temer,
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO