Nusja në lot: Ja pse kjo video është lajmi i ditës


Kjo video është një nga lajmet më të raportuara dhe të komentuara online gjatë orëve të fundit.

Video tregon momentin emocionues kur një grua përlotet pasi familja e bashkëshortit të saj performon një haka tradicionale për Zelandën e Re.

Aaliyah dhe Benjamin Armstrong fillimisht shohin se si vëllai dhe shokët e dhëndrit nisin performancën epike.

Më pas të dy i bashkohen kërcimit.

Haka është një kërcim tradicional lufte në Zelandën e Re.

Fillimisht performohej nga luftëtarët maori përpara betejave.
nusja