Nusja kryen seks me mysafirët, si traditë e dasmës(VIDEO)

Një traditë mjaftë e quditshme është në një zonë të Rusisë, ku nusja duhet patjetër të “bëj seks” me mysafirët meshkuj në dasmën e saj.Sic shihet edhe në videon më poshtë, nusja përkulet në pozicione seksi dhe meshkujt i hipin nga mrapa.Video-ja është lansuar nga një amerikan që ishte i ftuar në këtë dasëm në Rusi, ku në postimin e tij shton se është e çuditëshme se si kjo gjë është kthyer në traditë tek rusët.Ai gjithashtu shtoi se në bazë të trendeve që sjell interneti, kjo mund të mbërrijë në per me shume detaje shikoni videon e meposhtme…..
Shikoni videon me poshte

Video