Nusja dhe dhëndri po bëheshin gati të martoheshin, por në atë moment ndodh diqka e pabesueshme (Video)

1-6-780x439-680x350-530x300Gjatë një dasme në Angli, ndodhi një skenë e papritur që i bëri të gjithë të shpërthejnë në lot nga e qeshura. Sapo çifti është gati të thotë po, ndodh e papritura. Shoqëruesit të dhëndrit i bien pantallonat, Nusja nuk u beson syve dhe askush në sallë nuk mund ta mbajë të qeshurën