Nuk pritej, mbulohet këngëtarja shqiptare dhe uron Bajramin (Foto)

Nuk pritej, mbulohet këngëtarja shqiptare dhe uron Bajramin (Foto)
Festa e Fitër Bajramit kalon me urime të ndryshme, të cilat japin mesazhe të ndryshme, por edhe përçohen në mënyra të ndryshme.Një urim më ndryshe ka ardhë edhe nga këngëtarja e njohur Yllka Kuqi,
Ajo kishte vënë një mbulesë në kokë, ku prapa saj ishte një mbishkrim arab dhe me foton e shkrepur bashkëngjiti edhe një mesazh urues.