Nuk përmbahet Eliona Pitarka: Do të t’i lëpij

Pak minuta më parë Eliona Pitarka ka bërë publike një foto ku ekspozon linjat e saj, por ajo që ra në sy kësaj here nuk ishte fiziku por mesazhi që i kishte bashkangjitur postimit.

“Do të t’i lëpij plagët me zemrën time”, shkruante ajo.

Por kjo foto është fshirë shumë shpejt nga Instagrami.

Ishte mesazhi apo poza që e bënë të pendohet Elionën dhe ta zhdukë këtë foto?!