Nuk mund të bëjë seks kurrë për shkak të madhësisë së penisit

Një sëmundje e rrallë e ka lënë një njeri të paaftë për të bërë seks – për shkak se penisi i tij është sa një bebe.
Në atë çfarë besohet se është i vetmi rast i tillë në Kenia, gjendja e rrallë shëndetësore e këtij burri e ka lënë atë të paaftë për të bërë seks dhe për të pasur fëmijë për shkak të penisit shumë të madh.

Sorence Owiti Opiyo, 20 vjeç, ka penis që i rri varur deri poshtë gjunjëve – dhe ka braktisur shkollimin për shkak që të tjerët e përqeshnin.