Nuk mund ta besoni se çfarë veture ka ky lypës (Foto)

auto_lypesi-780x4391456927114
Matthew Brinton, 35, shpesh mund të gjenden në rrugën Bank në Newquay, Cornwall, së bashku me qenin e tij.

Por ai tani ka marrë kërcënime me vdekje, pasi ai ishte filmuar duke u futur në një Audi TT, transmeton Telegrafi.

Në më shumë se 100 mesazhe në Facebook, vendasit në Newquay të cilët kanë dhënë ushqim ose të holla për Matthew thonë se ata ndihen të mashtruar që një njeri që zotëron një makinë luksoze u ka kërkuar atyre para.

Matthew, megjithatë, pretendon se makina i ishte lënë trashëgim nga gjyshja e tij, dhe i ishte vjedhur pasi videoja ishte publikuar.

“Unë nuk kam parë asnjë nga postet e mediave sociale, sepse unë nuk kam qasje në internet, por sipas policisë unë kam pasur shumë kërcënime me vdekje”, tha ai.

auto_vetura1456927118