Nuk kishte dyshek kur hyri në Big Brother, sot “i nxjerr tymin” makinës luksoze

E kush nuk e mban mend çiftin Jona dhe Adem, pjesëmarrës në këtë edicion të 9 të Big Brother.

Fakti që nuk kishin dyshek për të fjetur bëri një bujë të madhe në media dhe rrjetet sociale.

Mirëpo, pas daljes nga “Big Brother”, duket se Jona e ka marrë veten.

Në profilin e saj në Instagram, ajo ka postuar një foto me makinën luksoze Mercedes.

Sigurisht, kjo ka ngjallur sërish diskutime dhe tregon qartë kontrastin… “Dje dhe Sot”.

Nuk dihet nëse Jona thjesht e ka hedhur për foto, por shpresojmë të jetë e saj.