Nuk ia keni idenë se çfarë e ka Majlinda Kelmendi trajnerin Driton Kuka (FOTO)


Trajneri më i mirë kosovar paslufte, Driton Kuka, është i lidhur mjaft ngushtë me xhudisten më të mirë në botë, Majlinda Kelmendi.
Kuka është i martuar me Kaltrina Kelmendin, motrën e madhe të kampiones botërore dhe evropiane në kategorinë 52 kg.
E, falë Kaltrinës, Kosova sot krenohet me faktin se xhudistja numër 1 në botë është shtetase e saj, përcjell Zëri.
Në fakt, Kaltrina Kelmendi – Kuka në moshë të re kishte filluar të merrej me xhudo.
Teksa po ushtronte me qejf e intensitet, në ndërkohë Kaltrina kishte vendosur ta afrojë në këtë sport edhe motrën e saj, Majlindën.
m

m1