Nuk është krejt njësoj KU ju ka dalë PUÇRRA! Kjo ju tregon cili organ ju është sëmurë! (video)


Çdo njollë në lëkurën tuaj mund të jetë shkaktar i ndonjë sëmundjeje. Puçrrat nuk janë edhe gjë e keqe, sepse mund t’ju udhëzojnë në gjendjen tuaj shëndetësore dhe t’ju ofrojnë shansin që me kohë të reagoni, nëse ju paraqitet nevoja.

Vizita me kohë te mjeku mund të pengojë zhvillimin e sëmundjeve të rënda.

Kjo video do t’ju zbulojë ç’është ajo duhet t’i kushtoni kujdes.
pucra