Nuk do të besoni se si duken mushkëritë e personave që pinë cigare (Video)

screenshot-2-8-780x439_1474553539-5942303Shkencëtarët kanë kryer një eksperimentim rreth duhanit në një palë mushkëri të shëndetshme reale. Mushkëritë i kishin mbyllur mirë në një kuti dhe me ndihmën e një pompe kishin futur tymin e 20 cigareve. Pas konsumimit të 20 cigareve, shkencëtarët e shohin se si ndërtohet katrani në trake dhe se si katrani ia ndryshon ngjyrën mushkërive. Në video shihet qartë se mushkëritë marrin ngjyrë krejtësisht tjetër kur konsumoni cigare dhe këtë efekt e shkakton vetëm një paketë cigare.