Nuk do të besoni çfarë kanë fshehur nga presidenti Obama në këtë pikturë (FOTO)


Pak para ardhjes joformale së presidentit Obama me familjen e tij në ‘Keningston Palace’ në pikturë është fshehur fjala “zi”.
Pak momente para se të arrinin në ‘Keningston Palace’ njëri nga asistentët kishte vërejtur dhe kishte fshehur shkrimin ‘The Negro Page’, transmeton lajmi.net

Piktura është një peisazh i viteve 1660 nga Albert Cuyp por për shkak të përmbajtjes ‘raciste’ në shkrim është dashur të fshehej.

Dikush e kishte dalluar se çfarë po fshihej pas objektit pas së cilit fshihej shkrimi, thonë disa burime./lajmi.net
o1

Aelbert Cuyp The Negro Page.jpg

Aelbert Cuyp The Negro Page.jpg