Nuk do ta besoni,se cfare ka ndodhur ne kete Aeroplan ePabesueshme…

Stafi i brendshëm i një aeroplani në aeroportin ‘Arlanda’ të Stokholmit ka gjetur në bord një djalë i cili nuk kishte biletë.

Shërbimet e urgjencës mbërritën me shpejtësi në aeroportin më të madh të Suedisë ku konstatuan se 27-vjeçari kishte kërkuar azil politik.

Për të kryer këtë udhëtim refugjati është detyruar të rrijë për 8 orë në një pjesë shumë të fshehtë të aeroplanit i cili përdoret zakonisht nga stafi i brendshëm.

“Ai ishte i lodhur por fatmirësisht i gjallë. Ne e dimë që ai ka udhëtuar nga kryeqyteti etiopian pa ndalesë dhe pa lëvizur” u shpreh zëdhënësi për shtyp i policisë Albin Naverberg.

“Arlanda” është aeroporti më i madh i Suedisë i ngarkuar me më shumë se 180 destinacione në ditë.
a