Nuk do ta besoni si i fiton 10 dollare në minutë kjo vajzë…


Nëse ju keni mësuar diçka nga bota e çuditshme e internetit, ajo është fakti që nëse ai ekziston në mund të bëjmë me të çudira. Mjafton një kompjuter dhe një kamër dhe t’i mund të bëhesh i pasur. Ceara Lynch nga Portland është një vajzë që ka gjetur vendin e saj të ngrohtë dhe të çuditshëm në internet, ku dha ka bërë shuma të mëdha parash duke përdorur atë që quhet poshtërim në internet.

Ajo i poshtëron njerëzit në internet dhe ata e paguajnë për këtë. Ajo shpjegon se nuk është e nevojshme që të heq rrobat në kamera (edhe pse shpesh e bën këtë) që djemtë ta shikojnë, ajo fiton 10 dollarë në çdo minuta pasi i poshtëron ata duke thënë apo bërë gjëra të shpifura në dukje, por që atyre iu pëlqen.

Karriera e saj është aq fitimprurëse, saqë ajo ka blerë dy shtëpi dhe ka paguar shpenzimet e saj studentore me këtë punë. Ajo u tregon meshkujve urinën e saj, atletet pis, të brendshmet të palara etj.

Në saj të teknologjisë, një grua ka nevojë vetëm për një kamer dhe një kompjuter për të marrë në dorë kontrollin e jetës së saj.

Nëse ju do të pyesni se çfarë mendon babai i saj për këtë gjë, atëherë ai thotë se jo se çfarë bën vajza e saj është gjeniale. Si mos të pajtohet kur vajza e tij merr miliona dollarë vetëm duke qëndruar para një kompjuteri, eh ndoshta në Shqipëri kjo me siguri nuk do të pranohej nga familjet e vajzave që do të zgjidhnin të bënin këtë gjë.
Preljuba1