Nuk do ta besoni se si është sot Chuck Norris! (Foto)

Chuck-1-300x225Nuk do të besoni se si është sot Chuck Norris!

Kush nuk e mbanë mend të famshmin dhe të “fortin” Chuck Norris!
Kush nuk ka qeshur me anekdotat rreth tij!Por, si është sot artisti 73-vjeçar?

Atëherë ishte i stërvitur dhe i fuqishëm, tani ka marrë disa kile dhe është me të vërtetë i panjohur! Me kilet shtesë, pa mjekër si dhe mosha e tij mjaft e avancuar u kap nga kamera e TMZ!
Kot nuk thonë: koha nuk është shoku më i mirë!
Chuck-3