Nuk do ta besoni se si e kaloi kursin për patentën..


Një i ri goditi dhe vrau një dre gjatë testimit praktik të automjetit dhe i fitoi pikët me vetëm dy gabime të vogla.

Tom Lo, 17 vjeç, ishte duke drejtuar makinën kur dreri vrapoi përpara mjetit të tij pranë Fingringhoe, Essex.

Edhe pse ai ishte me shpejtësi të ulë pasi po kalonte në daljen emergjente të rrugës, dreri u vra nga përplasja. Pasi mbikëqyrësi kontrolloi makinën për dëmin, Lo u lejua të vazhdojë testin dhe e fitoi atë.
largea_deer-620x4651461276463