Nuk do ta besoni se kush i bën foto seksi dhe xhirimet e Lindës (Foto)

ll_1473247099-1064986
Sa herë ndodhë një ngjarje e madhe apo zhvillim interesant, menjëherë pason reagimi i saj.

Linda Morina kap qiftelinë dhe ia krisë këngës dhe të njejtën e poston në rrejte sociale. Po ashtu të shpeshta janë fotografitë nga momentet e “vecanta” që bënë ajo dhe i ndanë me publikun.Kureshtja e ndjekësve të saj, është se kush qëndron prapa aparatit të Linda Morinës? Kush i rrin aq gati asaj me gjithë ato inqizime dhe fotografi?!

Magazina.al e ka pyetur Lindën dhe ajo ka treguar se këtë punë e bënë vajza e vëllaut të saj, Albana e cila ende nuk i ka 6 vjet. “Qika vëllaut Albana me tel Nokio. Hala s’i ka 6 vjet. Kanihere motra e kom ma të vogël se unë, por më shumë qika vëllaut”, ka thënë Linda
l_1473247090-3078711