Nuk do e besoni se për çfarë e përdor vibratorin kjo grua, risia e saj do t’ju lërë me gojë hapur

Një grua i ka çuditur të gjithë, e themi këtë sepse ajo nuk e përdor vibratorin si të gjitha femrat e tjera. Ajo e përdor vibratorin për të ujitur lulet e saja.

Metodën e saj të pazakontë e ka ndarë në forumin “Gransnet”, një forum shumë i njohur, i cili publikon ndodhi të pazakonta.

Arsyeja që më ka shtyrë të përdor vibratorin për të ujitur lulet me vibrator është sepse lulet kërkojnë një ujitje minimale. Kështu që unë lidha një vibrator me një shishe plastike, i bëra disa vrima shishes dhe lulet e mia janë për mrekulli”,- ka thënë gruaja.

Por ky nuk është rasti i parë që vibratori nuk përdoret për atë që është krijuar, pasi një grua tjetër e përdor atë për të shpërndarë pudrën. Ndërsa një femër tjetër e përdor atë për të rrahur kremin e tortave.