Nuk bëjmë shaka.Ky kombinim funksionon si me magji.

Ne të gjithë kemi këto përbërës në kuzhinën tonë, por shumicën e kohës e nënvlerësojmë vlerën e atyre. Ndonjëherë përbërësit e natyrshëm mund të funksionojnë vërtetë në lëkurën tuaj. Kufizimi i vetëm me ilaçin natyral është që ju duhet ta përgatisni dhe ta përdorni në çast, ju nuk mund ta ruani këtë si produkte të tjera kozmetike

.Një ilaç i tillë natyral është dhënë më poshtë, përdorni këtë rregullisht për një javë dhe do të merrni rezultate të përhershme.

Ky ilaç do të përfundojë në 2 hapa të lehtë, do të ndihmojë në poret e lëkurës, do të largojë rrathët e errëta dhe do t’i japë një jetë të re lëkurës suaj.

Do t’ju duhet
Xhel Aloe Vera
limon
sheqer

Hapi 1
Pritini Limonin në dy pjesë dhe merrni gjysmën e pjesës të këtij limoni
Hidh xhel aloe vera në krye të këtij limoni dhe vendose butësisht në lëkurën tuaj për 5 minuta
Pas 5 minutave të pastrimit lani fytyrën tuaj me ujë të pastër.

Hapi 2
Shtrydhni këtë limon në sheqer vendose në lëkurë për 10 minuta. Lani fytyrën tuaj me ujë.
Ndiqni këto 2 hapa 3 herë në javë dhe rezultatet do të jenë mbresëlënëse.