Nora Muqaj dhe Mark Marku përfundimisht të dashuruar- ja faktet

Nora Muqaj dhe Mark Marku përfundimisht të dashuruar.Ka javë që qarkullon lajmi për këta dy se janë në lidhje, por asnjëherë asgjë konkrete deri në këto momente.

Prive ju sjell fotografinë e dyshes në fjale, Nora dhe Marku pasi kishin vendosur të kalonin një vikend se bashku me dark romantike, ushqimi ja u ndali ne gjysme gjithçka.
Dyshja u helmua dhe përfunduan nen trajtimin e infuzionit.